Fotografen

Vakfotografienet is een samenwerkingsverband van vakfotografen uit heel Nederland. Onderstaande fotografen staan voor u klaar.

19 fotografen

Foto

Anne van der Woude fotografie

Leeuwarden

Allrounder, nuchtere noorderling, heeft aan weinig woorden genoeg. Al 25 jaar in het vak, werkt voor diverse media variërend van landelijke en regionale dagbladen, diverse vakbladen, reclamebureaus en bedrijven van bouw- tot modewereld. Komt hoe dan ook met bruikbaar beeld, zowel uit het veld als uit de studio.

Foto

Bart Nijs

Overasselt bij Nijmegen

Bart Nijs fotografie is sterk in portretten en reportages

Foto

Bert Jansen Fotopersburo

Eindhoven (NB)

Foto-videograaf en Video in het zuiden van het land. in bezit van Drone's. Snel inzetbaar. Groot werk gebied. Diversiteit en van veel markten thuis. Ik werk ook over de grens in Belgie

Foto

Dennis Wisse Photography / vh Fotobureau Roel Dijkstra

Rotterdam

Dennis werkt behalve voor kranten en tijdschriften ook veel voor gemeentes en bedrijven.

Foto

Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Amsterdam (Groot-Amsterdam / Noord Holland)

Diederik van der Laan vormt samen met collega Sebastiaan Rozendaal, Dutch Photo Agency: Vanuit Amsterdam en Haarlem bestrijken we met gemak groot-Amsterdam en Noord Holland. Portretten, reportages, nieuws en sport, we doen het allemaal.

Foto

Foto Hissink

Deventer

Allround fotograaf die flexibel en waarbij niets te gek is. Van een opdracht tussen de koeien op weg naar een opdracht om koningin Maxima te fotograferen.

Foto

Fotoburo Dijkstra bv.- Salverius fotografie -

Amsterdam -Uithoorn- Noord Holland Zuid - Zuid Holland Noord

Fotoburo Dijkstra bv. bestaat sinds 1955 en houdt zich bezig met fotografie voor bedrijfsleven, overheid en pers. Met drie fotografen werken wij voor een groot aantal opdrachtgevers.

Foto

Fotostudio Wick Natzijl

Schermerhorn, regio Noord-Holland.

Fotostudio Wick Natzijl verzorgt meer dan veertig jaar met veel plezier de meest uiteenlopende vormen van fotografie. Wij zijn al jaren de fotograaf in Noord-Holland voor o.a. bedrijfsfotografie, persfotografie en foto’s voor vakbladen. Zoekt u deskundigheid,professionaliteit en passie voor het vak? Mail of bel ons.

Foto

Fred Libochant / vh Fotobureau Roel Dijkstra

Zoetermeer

Fred Libochant werkt behalve voor kranten en tijdschriften ook veel voor de Rijksoverheid. Hij is al bijna 30 jaar als fotograaf actief.

Foto

Hans Prinsen

Varsseveld

Hans Prinsen maakt foto's in oost Nederland en net over de Duitse grens. Twintig jaar lang was Nederland, Duitsland en Belgie mijn werkgebied voor Reed Business, van Roode School tot Oostende en van Den Helder tot Charlois. In 2010 en miljoen kilometers en heel veel files verder heb ik besloten om mijn werkgebied te beperken tot oost Nederland in de lijn Arnhem/Oldenzaal.

Foto

Herbert Wiggerman Tijdelijk niet beschikbaar

Utrecht

Herbert Wiggerman heeft ruime ervaring in het maken van zeer diverse opdrachtfotografie. Portretten, interviews, architectuur, reportage en publiciteitsfotografie zijn al jaren onderdeel van het portfolio voor vele personeels- en vakbladen en communicatie- en PR-buro’s.

Foto

Jawsmedia

Zutphen

JAN WILLEM SCHOUTEN... Fotografie & Video

Foto

JTDproducties

Zutphen

Van bruiloft tot varkenstal, van Events tot individueel portret

Foto

Koos Groenewold

Apeldoorn

Allround fotograaf, video is ook mogelijk.

Foto

Marcel van Hoorn Fotografie

Heerlen

Na de School voor Fotografie in Den Haag succesvol te hebben afgerond, ben ik in 1991 in Heerlen voor mezelf begonnen. Door deze jarenlange ervaring ben ik in staat om geroutineerd, snel en gedegen te werken. Ik ben breed inzetbaar, zowel in de studio als op lokatie, en uiteraard 24/7 bereikbaar.

Foto

Peter Roek

Roosendaal

Fotografie- en videoproducties voor kranten, magazines, vakbladen, bedrijven, gemeenten en instellingen in West-Brabant, Zeeland en België.

Foto

Studio38C B.V.

Overasselt-Nijmegen-Cuijk- ' s-Hertogenbosch

Leverancier in Beeld: Fotografie-Video-beeldconcepten. 6 fotografen 6 specialismen. 24/7. Diverse reportagefotogafen, digitaal amateur modellenbestand is betaalbaar en volledig afgekocht. Ruim 35 jaar ervaring in vakbladen. Speciale animal fotograaf voor agrarische doeleinden. 360° fotografie 360° video

Foto

Ton Kastermans Fotografie

Blaricum

3 fotografen in vaste dienst allen hebben ruime ervaring in: pers, reportage, reclame, bedrijfsreportages, evenementen, videoreportages. Ieder hebben zij ook nog zijn/haar eigen specialiteiten.

Foto

VanVlietFotografie

Groningen

All- Round Fotograaf in Noord Nederland met als opdracht zich elke dag te verbazen!